Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αγαπητέ Εργολάβε....

Εδώ και 3 χρόνια στην Ρόδο, ανακατασκευάζεται η κεντρική οδική αρτηρία του νησιού (Εθνική οδός Ρόδου - Λίνδου). Ο δρόμος έχει πραγματικά το ατελείωτο και οι παρακάμψεις που κάνουν οι εργολάβοι έχουν νοητές γραμμές του που είναι το κάθε ρεύμα κυκλοφορίας, πότε ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης και πότε μονής. Στην αρχή βάζαν σήματα, φωτεινές ταμπέλες κλπ σιγά σιγά απλά με μερικούς κώνους άλλαζαν την ροή του δρόμου σαν να τρέχαμε σε ράλι. Εχθές το απόγευμα είχαν την φαεινή ιδέα ένα κομμάτι που εδώ και καιρό το έχουν δώσει στην κυκλοφορία σαν μονής κυκλοφορίας με 2 λωρίδες να το κάνουν μονής κυκλοφορίας, χωρίς κάποια σήμανση (ένα κομμάτι που δεν έχει ούτε κολώνες φωτισμού) απλά αλλάξαν την ροή της κυκλοφορίας στην αρχή και στο τέλος.
Ο Μανώλης ένας συνάδελφος, νεαρό παιδί, ένας πολύ καλός άνθρωπος δεν ήρθε σήμερα στην δουλειά... χθες το βράδυ φεύγοντας για το σπίτι του σταμάτησε την ζωή του πάνω σε ένα τζιπ στο "αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας"¨στο κομμάτι του δρόμου που περιέγραψα πιο πάνω.... από χθες το απόγευμα μέχρι τώρα 3 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στο συγκεκριμένο σημείο και άλλοι 2 είναι στο νοσοκομείο γιατί μπήκαν στο "αντίθετο ρεύμα". Σήμερα το πρωί στο σημείο δεν υπάρχει ακόμα σήμανση, δεν υπάρχει ένα περιπολικό να ρυθμίζει την κυκλοφορία να προειδοποιεί... το μόνο που υπάρχει είναι αριστερά και δεξιά ανθοδέσμες στην μνήμη των αδικοχαμένων....
Αγαπητέ εργολάβε του έργου, κανονικά θα έπρεπε να είχες πάει μόνος σου στον εισαγγελέα να σε μαζέψει για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, αλλά επειδή ζεις στην Ελλάδα ξέρεις ότι κανείς δεν θα σε συλλάβει, θα την γλιτώσεις όπως την γλίτωσες και τις άλλες φορές που μαζί με τους πολιτικούς μάσαγες τα φράγκα μας. Ελπίζω να είναι ο τελευταίος δρόμος που έφτιαξες βαμμένος με αίμα... και θα έρθει κάποια στιγμή που θα πληρώσεις!
Γεια σου Μανώλη μου....

5 σχόλια:

  1. Ας αναπαυθεί η ψυχούλα του!

    Εργολάβος-δολοφονος....αυτή είναι η Ελλάδα!
    Βάζει πάντα στο τιμόνι της αυτους που είναι οι πλέον ανίκανοι

    Συλλυπητήρια...
    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε διαβαζω καλε μου και βλεπω ολα αυτα που δεν επρεπε να εξακολουθουν να υπαρχουν σε τετοιες εποχες. Τι κριμα να μην ενδιαφερετε κανεις , ουτε για τον Μανωλη, ουτε για τους αλλους.

    Θερμα Συλλυπητηρια για τον Μανωλη σ εσενα κ την Οικογενεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ και τις 2... έκανα μια βόλτα στο δρόμο και τελειώνοντας την η αίσθηση που είχα ήταν ΦΟΒΟΣ !!! Γιατί αυτή η ανοργανωσιά... δεν την θέλω έτσι την Ελλάδα μου γαμώτο :((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα υπάρχει κάποιος που πληρώνει...δυστυχώς αυτός είναι ο αθώος...

    Να τον θυμάσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που θα καταληξουμε δεν ξερω και φοβαμαι να σκεφτω...

    Καλο σε βρηκα!

    Καλο ταξιδι στον φιλο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή