Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κάτι τελειώνει... κάτι αρχίζει...

Απόψε έδωσα τέλος σε μια σχέση με διάρκεια ζωής 2,5 χρόνων. Θα έλεγα ότι εδώ και μέρες ήμουν προετοιμασμένος για αυτό, απλά το χρονικό διάστημα της σχέσης ήταν αρκετό για να με κάνει χάλια... Δυστυχώς είχα καταλάβει καιρό ότι παρότι θα ήθελα να έχει μια ευτυχή κατάληξη ουσιαστικά ήμουν εγκλωβισμένος στην ίδια κατάσταση.

Όπως είπα στο προηγούμενο "επεισόδιο", 11 μήνες τώρα πέρασα δύσκολα, ηρεμώντας τώρα, συνειδητοποιώ ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για αυτό το έχω εγώ γιατί δεν σεβάστηκα τον εαυτό μου, τον υποβίβασα, ξεπέρασα τα όρια και κατέληξα να υπομένω καταστάσεις από τον φόβο μη χάσω και αυτό το λίγο καλό που έχω.

Έτσι και σε αυτή τη σχέση, είχα καταλήξει στο να ζω με βάση πως με ήθελε αυτή και όχι πως γούσταρα να κάνω εγώ την ζωή μου. Δεν λέω σε μια σχέση κάνεις και υποχωρήσεις, αλλά στην υπέρμετρη ζήλια λίγα μπορείς να κάνεις.... Όταν λοιπόν μετά από 2,5 χρόνια έχεις μια παθιασμένη ερωτική πράξη και μόλις σηκώνεσαι από το κρεβάτι, πιάνει μια τρίχα και λέει ¨-δικιά μου είναι αυτή ή πηδούσες καμιά άλλη χθες? " καταλαβαίνεις ότι πια έχεις υποχωρήσει πολύ και ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ακόμα και σε γάμο να φτάσεις να νιώθεις καλά σε αυτόν....

Τέρμα λοιπόν, αλλά πονάει γιατί ήταν πολύς καιρός...

Υ.Γ. Τελικά είναι η απόλυτη ψυχανάλυση, μου πήρε 3 ώρες για να γράψω 10 γραμμές και τώρα σκέφτομαι να το σβήσω για να μην το θυμάμαι στο μέλλον..

8 σχόλια:

  1. Καλά έκανες και το εγραψες...

    Λυπαμαι για τα 2,5 χαμενα σου χρόνια, αλλά η ζωη δε σταματα ποτε!

    Και οι γυναικες εκει εξω εινα πάμπολλες!

    ΥΓ Δε φευγω για τους αγαπημενους μου!!!
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζωη ειναι μπροστα και δεν χωραει παθολογικη ζηλια! Αυτο το πραγμα σε κατατρωει!! Θεωρησε αυτα τα 2,5 χρονια οτι ηταν μια εμπειρια ζωης κρατα τα καλα οποια και αν ειναι και προχωρησε.. Δυσκολα στην αρχη μα προχωραει η ζωη..

    υ.γ μην το σβησεις.. κρατα το ειναι κομματι της ψυχης σου!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το σβήνω... θα μείνει εδώ να με στοιχειώνει... Το κακό είναι ότι είχαμε εξελίξεις δυσάρεστες και έχουμε μπλέξει ή μάλλον τα έχω παίξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν το σκηνικό που περιγράφεις εγινε στην πραγματικότητα μιλαμε για χοντρό πρόβλημα ζήλιας. Καλύτερα έτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγινε φίλε μου και έγιναν και παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν αλλά "ήμουν" ερωτευμένος!!!! και έκανα πως δεν καταλάβαινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγόρι μου, πρέπει να γράψεις κάπου, όλους τους λόγους για τους οποίους χώρισες. όταν θα σε πιάνει νοσταλγία για το άτομο αυτό, θα τα διαβάζεις και θα επιβραβεύεις τον εαυτό σου που πήρε την απόφαση να χωρίσει.

    πονάει. αλλά σε λίγο περνάει. ειδικά αν ξέρεις ότι έχεις δίκιο. και το λάθος, ναι είναι δικό σου. άφησες να χρονίσει μια κατάσταση νομίζοντας πως θα αλλάξει ο άνθρωπος. αλλά ο άνθρωπος δεν αλλάζει. και έβαλες τον εαυτό σου στο τρυπάκι να έχει και τύψεις. πρέπει να εχεις τύψεις γιατί ταλαιπώρησες τον εαυτό σου. μόνο για αυτό.

    άντε και όλα θα περάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις δίκιο σε όλα Ρία... Βασικά μετά τις 18 του μήνα που θα χαλαρώσω θα τα γράψω όλα και όχι απλά κάπου, εδώ για να μπορώ να τα βλέπω και αργότερα, αλλά πολύ περισσότερο για να βγουν από μέσα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή