Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Καλή Χρονιά...με πυροτεχνήματα πολλά !!!!

Καταρχήν καλή χρονιά σε όλους και όλες...

Είπα ότι θα γράψω 3-4 αναρτήσεις μέχρι το τέλος του 11, ότι θα ανέβαζα φοβερό φωτογραφικό υλικό κλπ κλπ αλλά το γ@μημενο το 2011 μου επιφύλασσε γκαντεμιά μέχρι την τελευταία στιγμή... Μου χτύπησε ο δίσκος στο Laptop και μιλάμε για γερό χτύπημα... αν και είχα εγγύηση (επέκταση βασικά) και δεν πλήρωσα τίποτα μου πήρε χρόνο να συνεννοηθώ με το τοπικό service της HP αλλά τελικά είμαστε online ξανά και με παράδοση παραμονή πρωτοχρονιάς...

Την παραμονή δεν έκανα κάτι σπουδαίο, μια βόλτα στο Λονδίνο που όλες οι αγγλιδούλες κυκλοφορούσαν με ότι πιο σέξι και αποκαλυπτικό διέθετε η γκαρνταρόμπα τους, μέχρι που στο μετρό μου βγήκαν τα μάτια έξω όταν ένα bimbo -θεωρώντας μάλλον ότι 3 άνθρωποι σε ένα βαγόνι είναι σαν να είναι μόνη της στο μπάνιο- όπως καθόταν έβγαλε το εσώρουχο της και στην συνέχεια σηκώθηκε όρθια και σήκωσε την φούστα της να τσεκάρει ότι όλα ήταν καλά εκεί κάτω, το κατέβασε χαμογέλασε με ένα απολογητικό χαμόγελο προς εμένα και έναν Ινδό γεράκο που καθόταν 2 θέσεις πιο πέρα και στην επόμενη στάση κατέβηκε.... Μέχρι να κατέβω ο γέρος δεν είχε κουνηθεί από την θέση του, λέτε να έπαθε κάνα καρδιακό??? Τελωσπάντων με αυτή την όμορφη ενθύμηση πήγα σπίτι..

Στις 22.00 ώρα Αγγλίας ξεκίνησαν τα τηλέφωνα από την Ελλάδα που άλλαζε χρόνο, τότε συνειδητοποίησα οτι το γ@μημενο το 2011 για μένα θα διαρκέσει και 2 ώρες παραπάνω από τα άλλα χρόνια... 22.30 ήμουν πάλι στο δρόμο με κατεύθυνση το κεντρικό Λονδίνο για την γιορτή των πυροτεχνημάτων, μια γιορτή που πραγματικά για 15 λεπτά ξέχασα όλα μου τα προβλήματα κοίταγα τον ουρανό τραγουδούσα με το πλήθος και ΝΑΙ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!!

Δείτε το βιντεάκι αξίζει τον κόπο και φανταστείτε να το ζείτε live



Πάει λοιπόν ο παλιός ο χρόνος (στο διάολο να πάει και ακόμα παραπέρα)... πάμε για άλλα...

2 σχόλια:

  1. Και όπως όμορφα σου μπήκε, έτσι να συνεχίσει. Όσο για το '11...να πάει στο διάολο το γα@@@ενο!

    Καλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη χρονιά!

    με υγεία, με αγάπη, με ευτυχία!

    και λιγότερα χαράτσια!

    έχω και εγώ ευτράπελα από το λονδινο, βέβαια δε μας ξεβρακώθηκε κάποια στο μετρό, αλλά είδαμε και εμείς τα περίεργά μας!

    καλη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή