Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δευτέρα προς τρίτη

Πέρασε η Κυριακή ήρεμα, οικογενειακά, βροχερά με ανυπομονησία για την Δευτέρα....

Ήρθε η Δευτέρα, βροχερή και αυτή, έκτακτα γεγονότα ανέτρεψαν λίγο το πρόγραμμα αλλά την παλέψαμε... 1 ραντεβού για δουλειά σήμερα και ξαφνικά προκύπτει θέση σε 5* ξενοδοχείο μεγάλης αλυσίδας. Πάω να κάνω αίτηση και ο προσωπάρχης είναι παλιός συνάδελφος με βάζει άμεσα για ραντεβού με τον Γενικό... Τους κάνω αλλά απαντήσεις γύρω στις 10/2 κακό αυτό γιατί η πρόταση που έχω από την Πέμπτη πρέπει να απαντηθεί στις 3/2.. θα δούμε στις 2/2 θα το σκεφτώ και πάλι.

Αποφάσισα να αντιμετωπίζω ένα ένα τα προβλήματα μου και μόλις λυθεί το ένα να χαλαρώνω να ζω για μένα και σιγά σιγά να επεξεργάζομαι το επόμενο...

Το κανονισμένο ραντεβού δεν πάει καλά, τρώω στήσιμο 50λεπτά για ένα ραντεβού των 5 λεπτών για να μάθω ότι είμαι over qualified σε σχέση με αυτό που ψάχνουν... πριτς που θα κάτσω να σκάσω!!! Εσείς χάσατε!!!

Ξαφνικά τηλέφωνο από το παλιό μαγαζί, ο μ@λ@κ@ς θέλει να με δει αύριο στις 09.30, να συνεργαστούμε λέει για την νέα σαιζόν ? Βρε σας είπε κανείς ότι τρώω κουτόχορτο ???
"Δεν γυρίζω στα ίδια είμαι πλέον αλλού" που λέει και το άσμα.... Το απογευματάκι σκάει τηλέφωνο ο δικηγόρος, ο ιδιοκτήτης θα εκτιμούσε ιδιαίτερα να πάω αύριο στο ραντεβού, θα πάω γιατί εκτιμώ και εγώ ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη. Αλώστε θα είναι σύντομο 4-5 λεπτάκια θα σπάσω τα νεύρα στον άλλο και μετά θα πάω για καφεδάρα... είπαμε έχω πάρει τις αποφάσεις μου δεν έχω κανένα δίλημμα, πιστευτώ σε μένα όπως όσες φορές στο παρελθόν το έκανα και βγήκα νικητής, μια φορά δεν το έκανα και έκανα την επιλογή μου πνιγμένος από την ανασφάλεια και βουτήξαμε στα σκατά ομαδικώς αλλά όχι άλλο κάρβουνο πλέον!!!!

Καλό ξημέρωμα σε όλους, να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε, πιστέψτε το και ορμίστε...

5 σχόλια:

  1. Κράτα αυτή τη θετική αύρα γύρω σου. Είναι και μεταδοτική εξάλλου ξέρεις, ε? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πριτς που θα κατσω να σκασω...ηταν ολα τα λεφτά.

    Αντε εχει γινει θριλερ η περιπτωση σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E-φιλε μου παρακολουθώ την κατάσταση κι εγώ από το νησί.

    Φαίνεται ότι ήδη θα του μίλησαν κι ίσως αύριο να σου προτείνουν αύξηση. Μπράβο για τις αποφάσεις σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως το είπες. ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! Καλημέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε χαίρομαι που παλεύεις για αυτό που δικαιούσαι!
    και μου άρεσε που λόγω εκτίμησης της ιδιοκτησίας θα πας στο ραντεβού. είσαι υπερ άνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή