Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Όνειρα και αλήθειες

Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα από την τελευταία ανάρτηση, έγιναν πολλά χάθηκα στην αναζήτηση εργασίας...

Μέσα σε όλες τις προτάσεις υπήρξε και ένα μαργαριτάρι από ένα 5* ξενοδοχείο μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Ήταν από τις δουλείες που ονειρευόμασταν όταν ακόμα ήμασταν στην σχολή! Λέω ήταν γιατί αύριο το βραδύ θα είναι παρελθόν, αύριο τελειώνει η διορία να απαντήσω σε μια άλλη δουλειά. Δυστυχώς η μεγάλη αυτή θέση με πάει από αναβολή σε αναβολή και αύριο πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στο να πω ΝΑΙ σε μια άλλη πρόταση που απλά περιμένει το ΝΑΙ μου και στο να μείνω να κυνηγήσω το όνειρο, να με πάει σε νέο ραντεβού και που μπορεί στο τέλος να μου πει ΟΧΙ και να μείνω μπουκάλα!!!

Το συναίσθημα μου με πάει στο όνειρο, η λογική μου με προσγειώνει στην πραγματικότητα ίσως σε άλλες εποχές να μπορούσα να το κυνηγήσω, τώρα θα πρέπει μάλλον να λέω και ευχαριστώ που 2 μήνες πριν από την σαιζόν βρίσκω μια δουλειά... θα αφήσω το όνειρο για το μέλλον, θα το ξανά κυνηγήσω του χρόνου και βλέπουμε

4 σχόλια:

  1. Να σου πω...μας εχεις αγχωσει ετσι;
    Για χαλαρωσε....
    ουφ

    μπα σε καλο σου!!!!!!!!
    Καμια φορα τα ονειρα τα απιαστα δεν μας ικανοποιουν οταν τα κανουμε πραγματικοτητα.

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χοτελακι, τι σε φοβίζει να το κάνεις τώρα?

    Οι ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά, δεν πρέπει να τις χάνουμε, θα είναι τέλειο για το resume σου, εν τω μεταξύ συνεχίζεις το ψάξιμο για αυτό που θέλεις.

    Καλή σου μέρα από το νησί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να σου πω; σκούρα τα πραγματα. κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι!

    ενημέρωσέ μας τι αποφάσισες τελικα. εμείς ότι και να αποφασίσεις, μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή