Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Πόσοι ακόμα ???

Δεν μου αρέσει να αναμασάω τα ίδια αλλά οι παρακάτω ειδήσεις (τις αντιγράφω όπως γράφονται στο site τοπικής εφημερίδας) με βγάζουν από τα ρούχα μου, δηλαδή πόσοι πρέπει να σκοτωθούν ακόμα ??? 6 νεκροί σε 1 νησί σε 4 ημέρες είναι αριθμός παράλογος...








1/10/2010
Σκοτώθηκε 26 χρόνος σε τροχαίο


Ένα ακόμα νέο παλικάρι, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο 17ο χιλιόμετρο της Ρόδου – Λίνδου.

Πρόκειται για τον **** , μόλις 26 ετών, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο νεαρός Ροδίτης οδηγώντας τη μηχανή του, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Η νέα τραγωδία που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και τους συγγενείς του, σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα. Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς, κατέληξε 4 ώρες αργότερα.

Σχετική προανάκριση για τα αίτια της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο, διεξάγει το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Ρόδου.


2/10/2010
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι, μία μόλις μέρα μετά τον άδικο χαμό του 26χρονου ροδίτη στην περιοχή της Ρόδου – Λίνδου. Το νέο θανατηφόρο, είχε θύμα έναν 66χρονο αλλοδαπό που ήταν στο νησί μας για διακοπές. Σημειώθηκε στις 2 και 10 το μεσημέρι της Πέμπτης, στο 15ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδου- Λίνδου. Σύμφωνα με την αστυνομία το νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 66χρονος, κάτοικος Ρόδου, συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε 25χρονος.
Έρευνα για τα αίτια της νέας τραγωδίας, ανέλαβε και διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου

4/10/2010
Τέσσερις νεκροί σε τροχαία στην Ρόδο

«Βαρύς» ο φόρος αίματος στην άσφαλτο του νησιού μας, καθώς μέσα σε μερικά εικοσιτετράωρα, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν επί της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου! Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, μία 56χρονη από τη Τσεχία και έναν 56χρονο Ολλανδό, έναν 51χρονο μηχανολόγο – μηχανικό από τον Αρχάγγελο, αλλά και 32χρονο από τ’ Αφάντου που υπέκυψε στα τραύματά του μετά από μάχη τριών ημερών! Στα ίδια δυστυχήματα τραυματίστηκαν επίσης τρία άτομα ελαφρά (μεταξύ των οποίων και ο ανήλικος γιος του 51χρονου) και ένα σοβαρά!

2 σχόλια:

  1. Ε μα έλεος!!!!!!

    Γιατί δεν γίνεται κατι;;;;

    Αυτα ειναι τρομακτικά νέα!

    Μηπως να μαζευτείτε στο σημείο και να βαλετε τις φωνες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι γίνεται εκεί?
    Τόσοι τροχαία θανατηφόρα μέσα σε λίγα 24ώρα!

    Θα το σκεφτώ πολύ να επισκεφτώ το νησί σου :))

    Καλή μέρα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή