Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Μου αρέσει το Λονδίνο?

Κάθομαι και πίνω τον καφέ μου... ετοιμάζομαι για μια νέα εξόρμηση στο Λονδίνο, σήμερα θα είναι ημέρα αγορών, οι εκπτώσεις ξεκίνησαν από χθες οπότε λέω να τα τιμήσω σήμερα. Θερμοκρασία στους +3, δηλαδή έτσι λέει το ιντερνέτ, αλλά μέχρι να φτάσω στο σταθμό του τρένου θα έχω ζεσταθεί. Και μετά τι...? Αυτό μου αρέσει στο Λονδίνο, είναι μια πόλη που δεν βαριέσαι ποτέ, 8 φορές έχω έρθει και μόλις φτάσω στον υπόγειο σκέφτομαι που να πάω σήμερα, σίγουρα μια βόλτα στην Oxford Street, και στα λοιπά Regent, Totenhan Court Rd κλπ, φαγητό στο Soho. Ίσως να ικανοποιήσω και λίγο την libido μου...εκείνο το Tantric Temple έχω να το επισκεφτώ 3 χρόνια τώρα, ένα καλό χαμάμ και ένα body 2 body μασάζ ίσως να βγάλει από πάνω μου την μιζέρια του καλοκαιριού που πέρασε!

Μου αρέσει το Λονδίνο στις γιορτές γιατί ο στολισμός και η ατμόσφαιρα θυμίζει Γιορτές όπως θα έπρεπε να είναι, αλλά στην Ρόδο τα πράγματα είναι μίζερα... δεν κάνει την διαφορά το λαμπιόνι στο δέντρο, δεν έχει χρώμα και ατμόσφαιρα, άλλωστε είναι καλοκαιρινός προορισμός και εκεί δεν της την μπαίνει κανένα Λονδίνο, αλλά εγώ τότε με ξεσκίζουν επαγγελματικώς!

Μου αρέσει το Λονδίνο στις γιορτές γιατί λείπουν όλοι οι Έλληνες γνωστοί και φίλοι από εδώ, δεν θέλω παρέα στα ταξίδια μου έχω μάθει να την βρίσκω με την πάρτη μου, να παίρνω ένα all day ticket και να γυρνάω πέρα δώθε και όπου με βγάλει.

Μου αρέσει το Λονδίνο στις γιορτές γιατί στο δρόμο ακούω "Ρε μαλάκα" και χαίρομαι να βλέπω Έλληνες χαμένους στους δρόμους, να μιλάνε δυνατά και άνετα σαν όλοι οι άλλοι να μην τους ακούνε και σαν να μην τους καταλαβαίνουν και εκεί είναι η μεγάλη η πλάκα να σε περνάνε για ξένο να λένε ότι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι γιατί νομίζουν ότι δεν τους καταλαβαίνει κανείς και ότι είναι μόνοι στην πόλη!

Το πρόβλημά είναι ότι από πέρσι άρχισα να το ξανασκέφτομαι... ίσως ήταν μαλακία που γύρισα Ελλάδα, μου αρέσει το Λονδίνο γενικώς ή δεν μου αρέσει η Ελλάδα πια ??? Έχω ξενερώσει άγρια με την χώρα μου, με τον ΓΑΠ και τους 299 του, με την μαλακία που βαράει τον καθένα εκεί έξω...όχι πως και εδώ δεν έχει τα στραβά του αλλά τουλάχιστον υπάρχει ένα γενικό πλαίσιο κανόνων που για την Ελλάδα είναι άγνωστη λέξη...με έπιασε η ανασφάλεια της επιστροφής αν τα καταφέρω φυσικά με τους μαλάκες της ΥΠΑ και την απεργία τους, πάω να χαθώ στο Λονδίνο, στις σκέψεις μου και στις απολαύσεις του....

3 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά με υγεια και αγαπη όπου κι αςν βρίσκεσαι!

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά αστέρι μου και περιμένω λεπτομέριες με φωτογραφικά ντοκουμέντασ.


    Αυτό το body 2 body πού το κάνουν; Θέλω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ και τις 2 και όσους περάσαν και δεν έγραψαν.... Καλή Χρονιά σε όλους!!!!

    @ Γαμάει και Δέρνει... απλά ήταν τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή