Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Υπομονή θα περάσει και αυτό.....

Εκεί που έλεγα υπομονή μόνο 20 μέρες μείναν, σήμερα μου ανακοινώνει ο διευθυντής μου ότι τελικά θα κλείσουμε στις 25/10... πάει το ΣΚ 23-24 σκέφτηκα... πάμε για 30-31.
Γενικά θα έλεγα ότι η εβδομάδα που πέρασε ήταν σχετικά ήρεμη με την συνηθισμένη ρουτίνα, αλλά και ηρεμία καθώς τα περισσότερα πελατάκια μας επέλεξαν να κάνουν βόλτες αντί να κάτσουν στην πισίνα. Βέβαια η κούραση απερίγραπτη, άραγε τελικά συσσωρεύεται η κούραση ? Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το ότι σταδιακά από αρχές Απρίλη μέχρι σήμερα δυσκολεύομαι ολοένα και περισσότερο να ξυπνήσω το πρωί. Στην αρχή 7.30 ήμουν όρθιος και αυτή την βδομάδα (εχτές μάλιστα) μετά βίας σηκώθηκα στις 09.00 και έτρεχα πανικόβλητος να πάω στην δουλειά. Ζορίζομαι πραγματικά κάθε πρωί αφάνταστα να σηκωθώ από το κρεβάτι....
Η επόμενη εβδομάδα αρχής γενομένης από αύριο είναι μάλλον δύσκολη... Αύριο έχω ένα Gala Dinner για 600 άτομα και μετά όλη την εβδομάδα συνέδριο με πρωινή και απογευματινή συνεδρίαση, coffee breaks κλπ και μαζί και 300 πελατάκια του ξενοδοχείου... Προβλέπεται ωράριο 08.00 - 23.00 δηλαδή ζωή σαν ξενοδοχείο!!!

3 σχόλια:

  1. Οτι έχετε τόση μεγάλη τουριστική περίοδο είναι και τύχη.Εδώ διαρκεί μόνο 2-3μήνες και οικονομικά στενάζουν όλοι και ιδιαίτερα οι υπάλληλοι!
    Υπομονή λοιπόν και καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες και από εδώ... Ναι σίγουρα είναι μεγάλη τύχη η μεγάλη σαιζόν απλά λόγω διαφόρων καταστάσεων από τις 10 Απρίλη χτυπάω 12 ώρα καθημερινά χωρίς ούτε ένα ρεπό οπότε έχω κουραστεί και βλέπω τα πράγματα αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα περάσει θα περασει!

    Απο την αλλη, δε λες και δοξα τω θεω που εχεις δουλιτσα;

    Ξερεις τι κοσμος όχι απλά σταματάει τη δουλειά για του χρόνου, αλλα την χάνει εντελώς;

    Ειμαι σιγουρη πως το ξερεις!

    Αντε καλη δυναμη!

    Καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή